Rabu, 4 Jun 2008

Laman Utama


Laman Utama - Mengenali Kami

" Anda Ingin Mengetahui Cara Yang

Mudah , Cepat dan Berkesan untuk

Memohon Pinjaman Tunai dan

Pembiayaan Peribadi Yang Kami

Sediakan.

.

Berita Baik..!! Pinjaman Kewangan, Pinjaman Wang Tunai, Pembiayaan Peribadi, Pinjaman Perayaan, Kemudahan Kewangan segalanya ada di sini. Ramai Pemohon Yang Telah Berjaya.
TERKINI....!!! DAN CUKUP MENARIK.......!!!

Get Easy Payday Loan
Laman Utama - Mengenai Kami

Selamat Datang dan Terima Kasih kerana sudi melawat dilaman kami dan diharap laman ini akan memberi panduan dan berguna kepada anda dan rakan - rakan anda yang berada dimana jua di negara ini. Diharap anda juga dapat meluangkan masa secukupnya untuk memberi tumpuan diatas segala maklumat dilaman ini.

Kami merupakan sebuah syarikat bumiputra yang ber IbuPejabat di Lembah Klang dengan reputasi yang baik. Kami menyediakan servis dan khidmat nasihat bagi anda yang ingin memohon pinjaman kewangan, pinjaman wang tunai, pembiayaan peribadi, kemudahan kewangan atau pinjaman hari perayaan. Kami sentiasa memberi kemudahan pinjaman wang tunai ini untuk kegunaan individu secara efisien.

Syarikat kami dihormati dan berwibawa. Ia tidak harus dikelirukan dengan syarikat - syarikat yang tidak berlesen atau " Along " atau Ceti Haram. Kami menjalankan perkhidmatan secara sah dibawah Akta Pemberi Pinjaman 1951. Berasaskan segala pengalaman selama bertahun - tahun serta dengan kepelbagaian peringkat pelanggan yang sentiasa berurusan, kami yakin segala keperluan spesifik anda dapat ditangani dengan profesional. Kami sedar melalui kecekapan dan fokus kami terhadap keperluan anda ini maka akan lebih tinggi keyakinan anda sebagai pengguna terhadap syarikat kami. Kemudahan pinjaman kami telah direka bentuk dan di pakej semula pada kadar faedah yang boleh di biayai untuk memenuhi keperluan anda.

Syarikat kami juga dikendalikan oleh kakitangan yang terlatih dan mesra pelanggan. Pihak kami juga TIDAK mengenakan atau mengambil sebarang bayaran Up-Front,samada dalam proses dan sehingga permohonan anda berjaya dan lulus. Ini merupakan falsafah tegas dan prinsip korporat yang kami tidak pernah bertolak ansur diatas kecuaian kakitangan kami. Ramai pemohon yang telah berjaya mendapatkan kemudahan pinjaman kewangan dan pembiayaan peribadi dari syarikat kami.

Kepada semua agen2 dan introducer yang dihormati, terimakasih kerana sentiasa membantu kami menjayakan suatu tahun yang menakjubkan.

Disini, pelanggan kami adalah diutamakan dan kami sentiasa komited untuk menyediakan produk yang innovatif dan khidmat yang mesra pelanggan.

Salam Hormat Dari Web Admin,
Encik Shah
016-394 2020
Juga Boleh Lawati Portal kami di : Click here to join easyloan_4u

Pinjaman Mudah DiSini... Pembiayaan Peribadi DiSini... Pelbagai Kemudahan Kewangan DiSini... Dapatkan Wang Tunai Hari Ini Juga...
Jauhkan diri anda dari meminjam wang dengan `Along` dan Ceti Haram..
Best Malaysian Sites SEO - search engine submission and optimisation Monitored by: InternetSeer - Web Site Monitoring
Google
Paparan terbaik pada resolusi skrin 800 x 600 menggunakan Internet Explorer 6.x
Internet ExplorerAnda Adalah Pelawat Yang Ke :
Web Site Visitor Counter

Tracked by Histats.com

TAWARAN IKLAN INI BERKUATKUASA SEHINGGA
20 HB FEBRUARI 2020

Produk dan Perkhidmatan Kami

Perkhidmatan dan Produk Kami

Aktiviti - aktiviti kami

Kami adalah sebuah organisasi yang bukan sahaja menyediakan skim Pinjaman Pembiayaan Peribadi bagi pelanggan - pelanggan kami sahaja malah mengalakkan perkembangan ilmu demi kemajuan diri anak - anak pelanggan kami sambil menyahut cabaran Pendidikan Negara.

Demi merealisasikan matlamat ini, kami telah menganjurkan kempen Anugerah Murid Cemerlang 2011 kepada anak-anak pelanggan kami dengan memberi hadiah dalam bentuk kewangan bagi calon-calon yang terpilih untuk Anugerah Murid Cemerlang 2010. Sebanyak RM30,000 telah disediakan untuk dianugerahkan kepada para pencalon demi meraikan kecemerlangan pencalon dalam ujian masing-masing. Majlis yang akan diadakan nanti, akan dihadiri oleh penerima anugerah termasuk ibu bapa pencalon dan wartawan dari beberapa penerbitan akhbar yang terkemuka.

Penghargaan yang diberi adalah sumbangan yang bermurah hati dan prihatin kami terhadap bakal belia-belia yang bakal menjadi tulang belakang negara.

Untuk murid-murid yang dipilih berdasarkan keputusan peperiksaan tahun 2010

*Tertakluk kepada syarat-syarat yang ditetapkan. Keputusan para juri adalah muktamad. Penerima anugerah akan dimaklumkan melalui surat kiriman atau akhbar.Perkhidmatan dan Produk kami

Syarikat kami sentiasa menumpukan fokus dan memberi sepenuh perhatian terhadap keberkesanan perkhidmatan kami. Fokus utama kami pula untuk memahami segala keperluan spesifik anda dan menstrukturkan pakej - pakej kami mengikut kesesuaian anda.

Tahukah anda bahawa, syarikat kami menawarkan PEMBIAYAAN PERIBADI atau PINJAMAN WANG TUNAI atau KEMUDAHAN KEWANGAN yang direka bentuk untuk membantu menyelesaikan segala masalah kewangan anda dengan struktur pinjaman yang fleksibel serta kadar faedah yang boleh dibiayai. Pihak kami menyediakan skim pembayaran yang mudah, bergantung mengikut keselesaan anda. Tempoh Bayaran Semula bagi pinjaman tunai atau pembiayaan peribadi yang ditawarkan adalah 6 BULAN, 8 BULAN, 10 BULAN, 12 BULAN dan juga 24 BULAN. Yang menariknya... Kadar keuntungan kami adalah YANG TERMURAH dan YANG TERENDAH di negara ini..!!

Tawaran perkhidmatan permohonan pinjaman tunai dan pembiayaan peribadi kami ini terbuka kepada semua terutama kepada kakitangan kerajaan, pekerja swasta dan pesara atau penerima pencen. Ia juga terbuka kepada mereka yang blacklist CTOS, CCRIS atau nama disenarai hitam oleh mana- mana bank, kerana kami tidak menyemak mana- mana badan penilaian kredit untuk permohonan anda. Bank- bank di malaysia juga menyediakan pinjaman peribadi tetapi personal loan bank ini hanya kepada mereka yang tidak disenarai hitam disebabkan oleh masalah kewangan sama ada dari masalah hutang kredit kad, atau kad kredit, hutang kereta atau hutang personal loan atau loan bank- bank yang lain.

Dengan pinjaman tunai, pembiayaan peribadi dan kemudahan kewangan kami, anda boleh membayar hutang kredit kad dan hutang-hutang yang lain. Tawaran ini sememangnya sesuai bagi mereka yang mempunyai masalah dengan CCRIS dengan bank negara, kerana mereka tidak mempunyai sebarang alternatif lain selain dari pinjaman peribadi syarikat pinjaman berlesen seperti kami.

Pembiayaan Peribadi dan Kemudahan Kewangan ini juga boleh anda gunakan untuk pelbagai jenis kegunaan yang lain seperti masalah PEMBIAYAAN PERKAHWINAN / MODAL PERNIAGAAN SECARA KECILAN / PERUBATAN / PENDIDIKAN / KAD KREDIT, pinjaman pendahuluan untuk RUMAH / KERETA / MOTORSIKAL. Diharap kemudahan pinjaman kami dapat membantu mencapai matlamat anda.


Pemohon Yang BLACKLISTED juga layak memohon.TAWARAN IKLAN INI BERKUATKUASA SEHINGGA
20 HB FEBRUARI 2020

Pinjaman Peribadi 12 Bulan

( A ). Pembiayaan Peribadi Skim 12 Bulan. ( Syarat Permohonan & Dokumen Yang Di Perlukan ).

Terbaru Mulai Tahun 2011, kami juga telah ada menyediakan ansuran sehingga 24 BULAN.

TANPA MEMERLUKAN PENJAMIN..!! BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON..!!.Pembiayaan peribadi, pinjaman tunai dan kemudahan kewangan kami adalah selamat dan mudah. Pinjaman kami juga adalah segera,kerana memproses permohonan pinjaman hanya dalam 1 hari atau pada hari yang sama kami menerima permohonan dari anda.

Oleh itu, bagi bakal pemohon yang ingin mengambil pinjaman tunai dan pembiayaan peribadi melalui syarikat kami, sekali lagi dingatkan, jika pinjaman diluluskan, ia akan diberi secara tunai atau online keakaun bank bagi pemohon yang memohon secara poslaju. Oleh itu, samada anda hadir kepejabat kami atau anda memohon melalui poslaju berdaftar, pastikan anda telah membawa atau menyediakan dokumen serta maklumat yang lengkap bagi memudahkan urusan pinjaman.


Siapakah Yang Layak Memohon..??

Pinjaman Tunai atau Pembiayaan Peribadi ini adalah ditawarkan kepada pemohon yang menerima gaji melalui bank sahaja.
1). Pekerja dan kakitangan KILANG / HOTEL / BANK
2). Pekerja dan kakitangan SEKTOR SWASTA dan PASARAYA.
3). Kakitangan Kontrak / Tetap KERAJAAN dan TENTERA.
4). Pekerja atau individu PESARA ( Yang menerima PENCEN SKIM A dan SOCSO )
( Terbuka untuk pemohon seluruh negeri di Malaysia KECUALI di Sabah dan Sarawak )

Apakah Kelebihan Pembiayaan Peribadi syarikat kami..??

1). Syarat Permohonan Yang Mudah dan Ringkas.
2). Kadar Faedah Yang Rendah.
3). Permohonan Anda Mendapat Kelulusan Segera ( 1 JAM )
4). Tidak Memerlukan Penjamin dan Cagaran.
5). Tidak Perlu Datang Temuduga, Dokumen Cara POSlaju Diterima. ( Kami akan menelefon anda untuk sessi temuduga permohonan )
6). Berumur 19 Tahun keatas. Bekerja Melebihi 6 Bulan dan Gaji RM 500 Layak Memohon.
7) Pinjaman anda dilindungi oleh insurans.

Dokumen Anda Yang Di Perlukan..??

1). DUA Keping Salinan Kad Pengenalan.
2). TIGA Bulan Slip Gaji ASAL Terbaru dan Surat Pengesahan Jawatan.
3). DUA Keping Gambar Ukuran Passport. ( Warna )
4). SATU Salinan Bukti Pengesahan Alamat ( Contoh Bil Air dan Bil Elektrik Terbaru )
5). Untuk Bayaran Secara Bulanan : Buku Simpanan Bank atau Penyata Bank Gaji / Pencen mesti dikemaskini ( jika bayaran ansuran dibuat melalui pembayaran automatik ).
6). SATU Salinan Akaun Bank untuk urusan PEMINDAHAN BAKI GAJI.
7). Maklumat TIGA orang saudara terdekat. ( Untuk Rujukan Kecemasan )
8). SATU Salinan Kad Pesara dan SATU Salinan Penyata Tahunan Pencen ( Jika PESARA )

WANG PINJAMAN akan di BAYAR TERUS ke AKAUN BANK ANDA TANPA PERLU DATANG atau BERJUMPA KAMI. ( Sistem On-Line ).

Hantarkan permohonan Anda melalui POSLaju / POS Express Syarikat Kurier Kepada Kami..!!


Sila Klik Senarai Pejabat POS M'SIA yang hampir di Lokasi / Negeri Anda
Sila Klik DiSini
*** DAPATKAN HARI INI..!! *** Pinjaman Tunai Untuk Pekerja Swasta Seluruh Malaysia.....Pinjaman Tunai Untuk Pekerja Swasta Seluruh Malaysia....

UNTUK MEMBUAT PINJAMAN PERIBADI 12 BULAN, SILA HUBUNGI :
Cell Phone, Opening & Closing
ENCIK SHAH 016 - 3942020


Dapatkan Pembiayaan Peribadi Koperasi & Bank sehingga RM100,000. Terbuka untuk Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun dan Swasta Seluruh Malaysia. Hubungi 016 - 3942020 Encik Shah
** (TERTAKLUK KEPADA SYARAT-SYARAT)

Borang Permohonan Secara OnLine


Klik dan Isikan Maklumat Borang Online
:Klik >> Borang Pinjaman Untuk kakitangan Swasta Sahaja.


Klik dan Isikan Maklumat Borang Online
: Klik >> Borang Pinjaman Untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja.
TAWARAN IKLAN INI BERKUATKUASA SEHINGGA
20 HB FEBRUARI 2020

Pemindahan Baki Pinjaman

PERMOHONAN PEMINDAHAN BAKI ATAS FLEXIPAY

PEMINDAHAN BAKI ATAS FLEXIPAY BAGI PEMOHON DI SELANGOR DAN KUALA LUMPUR SAHAJA.

Bayar caj faedah yang lebih rendah untuk mulakan penjimatan anda hanya perlu pindahkan baki tertunggak anda dari syarikat pemberi pinjaman yang lain kepada syarikat kami.

 • Pemindahan Baki untuk lebih faedah

 • Pemindahan Baki - 3,6,9 atau 12 bulaN ATAU HINGGA 24 BULAN

 • Lebihan tunai untuk keperluan yang lain

 • Ansuran bulanan rendah dan tetap

 • Tanpa Penjamin. Tanpa Cagaran

 • Kelulusan dalam 1 jam

KELAYAKAN

 • Pekerja yang terima gaji melalui bank

 • Minima gaji RM1,500 sebulan

 • Sekurang-kurangnya berkhidmat 2 tahun ke atas.

HANTARKAN MAKLUMAT YANG DIPERLUKAN UNTUK PERMOHONAN PEMINDAHAN BAKI ATAS FLEXIPAY MELALUI EMAIL ANDA ATAU KLIK PADA RUANGAN " Permohonan On-Line ".


Senarai Panel Bank Untuk Pemindahan Baki Gaji.
Senarai 18 Bank

Klik Link Dibawah

UNTUK MEMBUAT BAKI PEMINDAHAN ATAS FLEXIPAY, SILA HUBUNGI :
Cell Phone, Opening & Closing
ENCIK SHAH 016 - 3942020

Dapatkan Pembiayaan Peribadi Koperasi & Bank sehingga RM100,000. Terbuka untuk Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun dan Swasta Seluruh Malaysia. Hubungi 016 - 3942020 Encik Shah
** (TERTAKLUK KEPADA SYARAT-SYARAT)

Borang Permohonan Secara OnLine


Klik dan Isikan Maklumat Borang Online
:Klik >> Borang Pinjaman Untuk kakitangan Swasta Sahaja.Klik dan Isikan Maklumat Borang Online
: Klik >> Borang Pinjaman Untuk Kakitangan Kerajaan Sahaja.

Pinjaman Peribadi 48 Bulan

Pembiayaan Skim 48 Bulan dan Skim 10 Tahun Untuk Swasta. Skim Potongan Gaji Melalui Majikan ( PGM ).

Berita Baik Kepada Semua Majikan!

Jangan Lepaskan Peluang Ini...

Kami Mempunyai 2 Skim Pinjaman Untuk Pekerja - Pekerja Sektor Swasta " Yang Mempunyai Masalah Blacklist, CTOS dan CCRIS " Khidmat Nasihat Kami Secara PERCUMA. Anda Hanya Perlu Mengikut langkah-langkah yang kami Syaratkan kemudian kami akan membantu Anda...

Tetapi Skim Pinjaman Tunai dan Pembiayaan Peribadi 48 Bulan Ini Untuk Pekerja dan Majikan di Putrajaya, Kuala Lumpur dan Selangor Sahaja.

Ya! Skim 48 Bulan dan Skim 10 Tahun. Skim Potongan Gaji Melalui Majikan (PGM) Sahaja.

Apakah Syarat - Syarat Kelayakan dan Keistimewaan Pinjaman Ini.?

* Telefon / Sms 016 - 394 2020 Hari Ini Juga.!! *

KAMI DARI SEBUAH KOPERASI DAN SYARIKAT BERLESEN MENGAMBIL INISIATIF DAN BERSEDIA MENAWARKAN PINJAMAN UTK PEKERJA AGENSI KERAJAAN YANG DISWASTAKAN DAN PEKERJA SEKTOR SWASTA ( BERHAD DAN SDN BHD ) .MALAHAN PINJAMAN INI DITAWARKAN KEPADA PEKERJA - PEKERJA YANG MEMPUNYAI REKOD BLACKLIST CCRIS DAN CTOS DENGAN PIHAK BANK.

KAMI HANYA MENGANJURKAN PINJAMAN TERSEBUT UTK PEKERJA SWASTA JIKA SYARIKAT TERSEBUT BERSETUJU DENGAN KAEDAH POTONGAN GAJI DARIPADA MAJIKAN ( PGM ) UTK PEKERJA-PEKERJA MEREKA.


APAKAH CIRI - CIRI LAIN YANG DIKEHENDAKI UTK SYARIKAT TERSEBUT JIKA BOLEH MEMBUAT POTONGAN GAJI.?
DIANTARANYA SYARIKAT TERSEBUT ADALAH:

A) SYARIKAT BERHAD DI MALAYSIA SAHAJA ( CONTOH SEPERTI DRB HICOM,FELDA, PNB, TABUNG HAJI,SIME DARBY,MAS.....)
B) MINIMUM JUMLAH PEKERJA-PERKERJA YANG BEKERJA DI SYARIKAT TERSEBUT ADALAH SEBANYAK 100 - 500 PEKERJA SAHAJA. (JUMLAH INI TIDAK TERMASUK BILANGAN PEKERJA DI ANAK-ANAK SYARIKAT ANDA BEKERJA ). **
C) 95% PEKERJA DI SYARIKAT TERSEBUT ADALAH PEKERJA RAKYAT TEMPATAN MALAYSIA.
D) KADAR PEBERHENTIAN PEKERJA ( STAF TURNOVER ) MESTI KURANG DARI 3%.


JIKA SYARIKAT ANDA MEMENUHI CIRI-CIRI TERSEBUT DAN BERSETUJU DGN KAEDAH POTONGAN GAJI ( JABATAN SUMBER MANUSIA ), MAKA KOPERASI DAN SYARIKAT KAMI BERSEDIA MENGANJURKAN PINJAMAN TERSEBUT KEPADA SEMUA PEKERJA DI SYARIKAT TERSEBUT.


DOKUMEN MAKLUMAT SYARIKAT YANG DIPERLUKAN :-
A) PROFAIL SYARIKAT YANG LENGKAP
B) FORM 9 - MAKLUMAT PEMEGANG SAHAM
C) LAPURAN TAHUNAN TERKINI TERMASUK PENYATA AKAUN YANG TELAH DI AUDIT UNTUK 3 TAHUN YANG BERTURUT - TURUT.
D) KOMPOSISI STAF, SKALA GAJI DAN KADAR PEBERHENTIAN PEKERJA ( STAFF TURNOVER RATE )
E) SURAT PERMOHONAN DARI SYARIKAT UNTUK MENJADI PANEL SKIM PINJAMAN KOPERASI DAN SYARIKAT KAMI.
F) KELULUSAN DARI KEMENTERIAN BURUH UNTUK MEMOTONG GAJI PEMINJAM UNTUK MEMBAYAR BAKI PINJAMAN KESELURUHAN JIKA BERLAKU VSS.
KEISTIMEWAAN PINJAMAN INI ADALAH :-
A) SKIM KREDIT & PEMBIAYAAN TANPA PENJAMIN RM 5,000 SEHINGGA RM100,000**
B) TEMPOH BAYARAN BALIK 4 SEHINGGA 7 TAHUN **
C) KADAR KEUNTUNGAN KAMI YANG SETANDING DENGAN PIHAK BANK.
D) REBET KE ATAS PEMBAYARAN AWAL
E) AGENSI-AGENSI KERAJAAN YANG TELAH DISWASTAKAN ADALAH DIPELAWA.
F) SYARIKAT SWASTA BERHAD DI MALAYSIA SAHAJA ( JUMLAH PEKERJA 500 ORANG KEATAS )
G) SYARIKAT-SYARIKAT SDN BHD YANG KECIL ( YANG TIADA MOTHER COMPANY, PAID UP CAPITAL 500K KEBAWAH ) HANYA DITERIMA DI SELANGOR DAN KUALA LUMPUR SAHAJA. ( JUMLAH PEKERJA 50 - 100 ORANG )
H) KEMUDAHAN INI JUGA SESUAI KEPADA SYARIKAT - SYRIKAT SWASTA YANG GAGAL MENDAPAT KEMUDAHAN PINJAMAN DARI PANEL BANK UNTUK PEKERJA-PEKERJA MEREKA.

UNTUK MEMBUAT PINJAMAN PERIBADI 48 BULAN, SILA HUBUNGI :
Cell Phone, Opening & Closing
ENCIK SHAH 016 - 3942020

Dapatkan Pembiayaan Peribadi Koperasi & Bank sehingga RM100,000. Terbuka untuk Kakitangan Kerajaan, Badan Berkanun dan Swasta Seluruh Malaysia. Hubungi 016 - 3942020 Encik Shah

** (TERTAKLUK KEPADA SYARAT-SYARAT)

Setelah menerima semua dokumen diatas, pihak kami akan membuat analisa kedudukan kewangan dan dayamaju syarikat anda. Pengurusan kami akan melawat jabatan sumber manusia syarikat anda dan perbincangan terperinci terhadap terma dan syarat - syarat pinjaman peribadi yang ditawarkan.

Pinjaman Peribadi 48 Bulan Utk VIP Customer serta Pinjaman Semula Perumahan, Hartanah dan Kenderaan.

Selain Pembiayaan Peribadi yang ditawarkan, kami juga kini dalam peringkat perancangan untuk memperkenalkan beberapa produk serta perkhidmatan yang baru yang kini masih diperingkat penyelidikan dan pembangunan ( R&D ) dan akan dilancarkan dalam tempoh masa yang terdekat ini.

We Are Sorry, this page is still Under Construction.Pinjaman Untuk Kad Kredit

Pinjaman Tunai Melalui Kad Kredit Cara Mudah dan Cepat..!

Pinjaman Tunai Melalui Kad Kredit Cara Mudah dan Cepat!

Plan Zero Interest - Urus Wang


Credit Card Customer Service HotlineKEPADA PEMEGANG KAD KREDIT MAYBANK..!! KAMI SEDIA MENGURUSKAN PEMBIAYAAN PERIBADI UNTUK ANDA.

DOUBLE UP YOUR CREDIT LIMIT..!!

Pemohon Yang TIDAK BLACKLISTED di Seluruh Malaysia juga layak memohon...!!.Berita Baik kepada Semua Pemegang Kad Kredit.

Sukacita dimaklumkan bahawa kami boleh membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda melalui kad kredit anda yang aktif secara mudah dan cepat.

PERKHIDMATAN INI KHUSUS UNTUK MEREKA YANG TINGGAL DI SEMENANJUNG MALAYSIA TERMASUK DI SABAH DAN SARAWAK.

Kami mencipta perkhidmatan ini untuk membantu mereka yang mempunyai kad kredit yang aktif agar dapat menghindarkan dari membuat pinjaman dari Ahlong-Ahlong yang terlalu ramai beroperasi di Malaysia. Mereka memberikan pinjaman cepat tetapi pembayaran semula terlalu tinggi dan amat membebankan peminjam. Bayangkan anda boleh mendapat pinjaman RM1,000 tetapi akan terpaksa membayar semula hingga RM5,000 atau lebih! Kadar faedah yang diminta adalah sekitar 15% - 25 % sebulan, dan jika terlambat bayar, akan perlu bayar faedah tambahan yang lagi lebih tinggi. Dan Jika anda gagal membayar, nyawa anda akan diancam.

Perkhidmatan kami ini terlalu istimewa dan cepat DAN pembayarannya amat mudah.(boleh di buat melalui ansuran dan hanya pada kadar 1.5% SEBULAN.)

PEMBAYARAN BALIK adalah kepada pihak bank yang sah dan berdaftar di Malaysia, bukan dari orang-orang perseorangan atau kumpulan-kumpulan atau syarikat-syarikat tertentu.

Ini semuanya mengikut peraturan dan undang-undang.
Yuran dan Komisyen:
Yuran atau Caj untuk bank: 1% - 1.5% dari jumlah pinjaman yang diluluskan, yang mana juga yang lebih tinggi.
Yuran atau komisen untuk kami: 10% dari jumlah pinjaman yang diluluskan (dibayar atau ditolak secara automatik selepas pinjaman dikeluarkan.)


( Anda akan mendapat pembiayaan yang lebih tinggi jika anda telah Tingkatkan had kredit untuk kad kredit anda atau Kad tambahan. )


UNTUK MEMBUAT PINJAMAN KAD KREDIT, SILA HUBUNGI :
Cell Phone, Opening & Closing
ENCIK SHAH 016 - 3942020
Jika Anda Ingin Memohon Kad Kredit, Sila Hubungi

Credit Card Customer Service Hotline


AEON

+603-2719 9999Alliance Bank

+603-2694 0000


Am Bank

+603 - 2178 8888


Bank Islam

+603-2698 0808 / 1 800 88 8686


Bank Simpan Nasional

+603-2142 5258


Bumiputra Commerce

1 300 880 900


CitiBank

+603-2383 0000 (KUALA LUMPUR),
+604-296 0000 (PENANG),
+607-268 0000 (JOHOR BAHRU),
1-800-82-1010 (SABAH & SARAWAK)


Eon Bank

+603-26161133


Hong Leong Bank

1-800-38-8888


HSBC

+603-2072 8608 / 1 300 88 1727
Visa Emergency Assistance Overseas Centres Singapore
65 345 1345
Australia
1-800-450-346
United Kingdom
0-800-169-5189
USA
866-765-9644
MasterCard Global Services 1-800-804 594
1-636-722-7111


Maybank

+603 2078 7878


MBF Cards

+603-2167 7600
MBF MasterCard in overseas
001-314-542-7111
MBF VISA Card in overseas
+ 61-2-9251 3704


OCBC Bank

+603-2691 4533 / 1-300-88-5000


Public Bank

+603-2176 8000


RHB Bank

+603-9206 8118


Southern Bank

+603-6204 7788


Standard Chartered

+603-7718 9999


UOB

+603-26128 121

Pinjaman Beli Motorsikal

Pinjaman Beli Motorsikal. Bayaran 1 - 4 Tahun. Untuk Kakitangan Swasta Seluruh Selangor dan Kuala Lumpur Sahaja.Pembiayaan Ini DiBiaya Sepenuhnya Oleh Kami.Bayaran Melalui Potongan Gaji Majikan ( PGM )

KELAYAKAN

 • Warganegara Malaysia.

 • Berusia 20 tahun ke atas dan tidak melebihi 40 tahun semasa

 • menamatkan pembiayaan.
 • Berkhidmat sekurang-kurangnya 18 bulan.

 • Potongan gaji dibuat melalui Pihak Majikan.

 • Pekerja mana-mana syarikat terpilih yang diluluskan oleh

 • Jawatankuasa kami untuk

 • menyertai skim pembiayaan ini, di mana bayaran bulanan

 • dibuat mesti melalui potongan gaji oleh Majikan.

 • Ditawarkan melalui pembekal motosikal yang menyertai

 • skim kami ini sahaja.

DOKUMEN-DOKUMEN PERMOHONAN

 • Borang Permohonan Skim Pembiayaan Pembelian

 • Barangan Pengguna

 • Dua bulan Slip Gaji terbaru yang disahkan sebanyak 2 salinan

 • Dua salinan Kad Pengenalan (depan dan belakang)

 • yang disahkan (dalam bentuk kertas A 4)

 • Surat Pengesahan Majikan

 • Borang permohonan potongan gaji melalui Majikan

 • Borang Pesanan Jualan asal

 • Dua salinan ( satu Photostat ) borang Kenyataan Pelanggan.

PENJAMIN

Tidak diperlukan bagi skim pembiayaan Peribadi/Motosikal untuk

kakitangan yang membuat potongan gaji melalui Majikan.


DOKUMEN UNTUK PENGELUARAN PEMBIAYAAN

 • Dokumen perjanjian

 • Belian dan Jualan yang telah di sempurnakan.

 • Dokumen asal pengesahan penerimaan Motosikal oleh Pelanggan.

 • Salinan surat belian yang dikeluarkan oleh syarikat kami.

 • Salinan Geran Motor (Certified True Copy).

 • Salinan Insurans Motor (Certified True Copy).

 • Pengesahan Penerimaan Bayaran Cengkeram oleh

 • pelanggan telah diterima oleh agen.UNTUK MEMBUAT PINJAMAN BELI MOTORSIKAL, SILA HUBUNGI :
Cell Phone, Opening & Closing
ENCIK SHAH 016 - 3942020Pinjaman Beli Komputer

Skim Pinjaman Komputer dibiayai sepenuhnya oleh KoperasiSkim Pinjaman Komputer dibiayai sepenuhnya oleh Koperasi. Maksima Pinjaman Sebanyak RM10,000

Baru Dilancarkan

Pada 01 hb Jun 2008

Dapatkan Hari Ini Juga.!

Satu Rumah...Satu Komputer

SYARAT-SYARAT UNTUK PEMOHON (KAKITANGAN KERAJAAN)

 • Penyata gaji asal yang terkini 3 bulan berturut2.
 • 3 Salinan Kad Pengenalan depan belakang disahkan
 • Surat pengesahan jawatan dan gaji dari Majikan.
 • Sebut harga (disediakan oleh pembekal komputer yg dilantik).

 • Surat Pengesahan Tamat Tempoh Perkhidmatan (TTP) sekiranya TENTERA

BORANG YANG PERLU DI ISI

 • Borang Keahlian
 • Borang Peralatan
 • Borang Penentuan Angkasa
 • Borang BPA Angkasa

SYARAT SEBAGAI PEMOHON SWASTA

 • Penyata gaji asal yang terkini 3 bulan berturut2.
 • 3 Salinan Kad Pengenalan depan belakang disahkan
 • Surat pengesahan jawatan dan gaji dari Majikan.
 • Sebut harga (disediakan oleh pembekal komputer yg dilantik).

BORANG YANG PERLU DI ISI UNTUK PEMOHON SWASTA

 • Borang Keahlian
 • Borang Peralatan

SYARAT SEBAGAI PENJAMIN

 • Penyata gaji asal yang terkini 3 bulan berturut2.
 • 3 Salinan Kad Pengenalan depan belakang disahkan
 • Surat pengesahan jawatan dan gaji dari Majikan.

BORANG YANG PERLU DI ISI UNTUK PENJAMIN

 • Borang Keahlian
 • Borang Bon Penjamin
 • Borang Penentuan Angkasa
 • Borang BPA Warna Biru (Potongan)
 • Borang BPA Warna Merah (Penjamin Potongan)

KELAYAKAN MENJADI ANGGOTA:

 • Telah Bekerja SATU TAHUN Keatas

 • Berumur 18 Tahun ke atas

 • Warganegara Malaysia

Syarat pinjaman apabila telah diluluskan

 • DALAL BPA-0.6% daripada harga jualan & borang kenyataan peminjam .
 • Tabung perlindungan Skim Pembiayaan .
 • Tambahan saham 10% dari jumlah mohon.

JADUAL BAYARAN

PEMBIAYAAN

1

2

3

4

5

1,000.00

88.33

46.67

32.782,000.00

176.67

93.33

65.563,000.00

265.00

140.00

98.334,000.00

353.33

186.67

131.115,000.00

441.67

233.33

163.896,000.00

530.00

280.00

196.67

155.00

130.00

7,000.00

618.33

326.67

229.44

180.83

151.67

8,000.00

706.67

373.33

262.22

206.67

173.33

9,000.00

795.00

420.00

295.00

232.50

195.00

10,000.00

883.00

466.67

327.78

258.33

216.67

Komputer akan dihantar

terus ke rumah anda!

Semua Pelanggan Yang Telah Membuat Pinjaman Peribadi Dengan Syarikat Kami, Anda juga layak untuk memohon kemudahan Skim Pinjaman Komputer ini.

KAMI SEDANG MENCARI AGEN- AGEN DISELURUH MALAYSIA

UNTUK BERSAMA KAMI....

BERMINAT MENJADI WAKIL JUALAN.? SILA HUBUNGI KAMI DENGAN SEGERA

UNTUK MEMBUAT PINJAMAN BELI KOMPUTER, SILA HUBUNGI :
Cell Phone, Opening & Closing
ENCIK SHAH 016 - 3942020